...

Масло Castrol

Масло CastrolМасло Castrol-История на марката Castrol През 1899 г. в сърцето на Англия се ражда една малка фирма, която започва производство на технически смазочни продукти.

Масло Castrol. Чарлз Уейкфилд е първият човек на планетата, който смесва рициново масло с минерално и така получава една нова уникална смес, на която дава името Castrol.

Масло Castrol

Успехи на маслата на Castrol

 

Какво е общото между тримата? Всички те се доверяват на Castrol.

Всички успехи на Castrol са постигнати от експертите на компанията, благодарение на прецизността, перфекционизма и професионализма, с които винаги вършат своята работа. Инженерите са наясно, че няма как да има успех само в лабораторни условия и без опита в реална среда. За това всеки един от продуктите Castrol преди да бъде пуснат на пазара се изследва в екстремни условия. Като добавим към тази формула и постоянното тясно сътрудничество с клиентите, то те откриват истинската рецепта за успех. Така маслата Castrol са не само “ноу-хау”, но и популярни по целия свят продукти.

Масло Castrol

Любопитни факти

Масло Castrol – Чарлз Уейкфилд е имал уникален усет за търговия – това, което днес наричаме маркетинг. Той е първият човек на пазара, който използва медиите за реклама и се възползва от силата на фокусираните промоции, за да покаже маслата на Castrol и да обърне вниманието на света към своите постижения. За Чарлз Уейкфилд именно рекламата и публичността са от жизнено важно значение за успеха на една компания.За

Масло Castrol – През лятото на 1922 г. Castrol започва да пише нова страница в световната история, като се превръща в първата компания в света, която използва небето за своя реклама. Така на 22 юни в небето излита самолет, който изписва във въздуха огромен надпис “Castrol” точно над катедралата “St. Paul” във величествения стар Лондон. Надписът остава в небето цели 4 минути.

Масло Castrol

Масло Castrol – Castrol е първата компания, която представя на пазара всесезонно моторно масло.

Maslata.bg- Препоръчва преди употреба, трябва да прочетете ръководството за експлоатация на превозното средство и да се уверите че маслото което сте избрали е подходящо за вашият автомобил.

Научете повече за Castrol: ТУК

Продуктите на Castrol, които предлагаме, може да намерите ТУК

ВИЖТЕ ПРЕДЛАГАНИТЕ ОТ НАС ПРОДУКТИ

Call Now Button Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.