...

Масло Castrol

Масло CastrolМасло Castrol-История на марката Castrol През 1899 г. в сърцето на Англия се ражда една малка фирма, която започва производство на технически смазочни продукти.

Масло Castrol. Чарлз Уейкфилд е първият човек на планетата, който смесва рициново масло с минерално и така получава една нова уникална смес, на която дава името Castrol.

Масло Castrol

Успехи на маслата на Castrol

 

Какво е общото между тримата? Всички те се доверяват на Castrol.

Всички успехи на Castrol са постигнати от експертите на компанията, благодарение на прецизността, перфекционизма и професионализма, с които винаги вършат своята работа. Инженерите са наясно, че няма как да има успех само в лабораторни условия и без опита в реална среда. За това всеки един от продуктите Castrol преди да бъде пуснат на пазара се изследва в екстремни условия. Като добавим към тази формула и постоянното тясно сътрудничество с клиентите, то те откриват истинската рецепта за успех. Така маслата Castrol са не само “ноу-хау”, но и популярни по целия свят продукти.

Масло Castrol

Любопитни факти

Масло Castrol – Чарлз Уейкфилд е имал уникален усет за търговия – това, което днес наричаме маркетинг. Той е първият човек на пазара, който използва медиите за реклама и се възползва от силата на фокусираните промоции, за да покаже маслата на Castrol и да обърне вниманието на света към своите постижения. За Чарлз Уейкфилд именно рекламата и публичността са от жизнено важно значение за успеха на една компания.За

Масло Castrol – През лятото на 1922 г. Castrol започва да пише нова страница в световната история, като се превръща в първата компания в света, която използва небето за своя реклама. Така на 22 юни в небето излита самолет, който изписва във въздуха огромен надпис “Castrol” точно над катедралата “St. Paul” във величествения стар Лондон. Надписът остава в небето цели 4 минути.

Масло Castrol

Масло Castrol – Castrol е първата компания, която представя на пазара всесезонно моторно масло.

Maslata.bg- Препоръчва преди употреба, трябва да прочетете ръководството за експлоатация на превозното средство и да се уверите че маслото което сте избрали е подходящо за вашият автомобил.

Научете повече за Castrol: ТУК

Продуктите на Castrol, които предлагаме, може да намерите ТУК

ВИЖТЕ ПРЕДЛАГАНИТЕ ОТ НАС ПРОДУКТИ

Call Now Button Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.