...

Вибрации по време на работа на двигателя

Има няколко причини за възникване на вибрации по време на работа на двигателя. Те включват запушени инжекторни дюзи, липса на искра в цилиндъра, различни видове компресия в цилиндрите, заседнали бутални пръстени, износени опори на двигателя или дискове на съединителя.

Предложения

  1. Първата причина за този проблем е неправилното функциониране на захранващата система поради запушени инжекторни дюзи.
  2. Втората причина е неправилна работа на един от цилиндрите на двигателя поради липса на искра в него, причинена от повреда в електрическата верига. В този случай се препоръчва да се осигури правилна работа на запалителната свещ.
  3. Друга възможна причина е неизправност в работата на двигателя, причинена от различни видове компресия в цилиндрите или заседнали бутални пръстени. За да разрешите проблема, трябва да декарбонизирате буталните пръстени.За да разрешите всички горепосочени проблеми, можете да използвате следните продукти:
  1. В случай на износени опори на двигателя се препоръчва да ги смените
  2. Износени дискове на съединителя. Възможно е да има вибрации и ускорение при стартиране на двигателя. В този случай се препоръчва ремонт на съединителя и подмяна на износените части.

MaxiFlush е почистващ препарат за бензинова горивна система, съдържащ ревитализантно съединение. Продуктът е специално предназначен за почистване на инжекторите на горивната система и е съвместим с всички видове инжекторни системи. Може да се използва за комплексно почистване на горивната система без използване на допълнително оборудване. За да предотвратите бъдещи проблеми, се препоръчва да използвате продукта на всеки 6 200 – 7 500 мили.

Свойства на MaxiFlush

  1. Елиминира всички видове утайки в горивната система
  2. Почиства входящи клапани, инжектори и горивни камери
  3. Помага за въвеждане на точното количество впръскване на гориво, обновява “спрей”, осигурява адекватен процес на горене и намалява разхода на гориво
  4. Предотвратява иглената клапа на инжектора от износване и залепване поради състава Revitalizant
  5. Обновява, намалява разхода на гориво и удължава живота на инжекторите
  6. Безопасен за ламбда сонди и каталитични конвертори на изгорели газове

Приложение

  1. За да почистите оборудването на горивната система, смесете продукта с високооктаново гориво (една опаковка концентриран продукт (300 ml) за 700 ml гориво)
  2. За да почистите горивната система без оборудване, трябва да добавите 300 ml от продукта за 40-80 L гориво в резервоара преди зареждане.
Call Now Button Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.