...

Информация за филтри MANN

С над 700 учени и работещи в областта на нововъведенията, 9% среден годишен растеж, повече от 25% филтриращи елемента на секунда, MANN+HUMMEL Group има над 70-годишен опит в производството на филтри. Качеството, сервизът и иновативната сила превърнаха предприятието с традиции в търсен партньор и сериен доставчик в международната автомобилна и машинна индустрия.

Под мотото „ Лидери във филтрацията”  с помощта на около 13 200 служители в 41 обекта, разположени на всички континенти, MANN+HUMMEL обслужва серийното производство и производството на резервни части за автомобилната и машинна индустрия. Към продуктовата програма за автомобилната индустрия принадлежат системи за въздушно филтриране, смукателни системи, системи филтриращи течности, филтри за затворени пространства и капаци за цилиндрови глави от пластмаса с висок коефициент на интегриране.
За производството на машини , технологията и индустриалната подготовка MANN+HUMMEL предлагат индустриални филтри, програма за намаляване на емисиите на катрани в дизеловите двигатели, мембранни филтри за филтрация на вода, филтриращи системи за захранване, дозиране и сушене на ронливи пластмаси. Германската компания MANN+HUMMEL Group следва своята ясно дефинирана цел: да  запази и разшири позицията си като пазарен лидер в технологията на филтрация, чрез най-качествени продукти, първокласно обслужване и иновативни технологии.

Продуктите MANNFILTER създадени да посрещнат най-високи стандарти
Филтрите от продуктовата гама на MANN-FILTER са разработени да отговорят на най-високите стандарти.
В тях са използвани водещи технологии, гарантиращи високото им качество и ползваемост при повече от 95% от продуктите, предлагащи се на пазара. С качеството си на продукти за първо вграждане те винаги се избират с предимство навсякъде по света.

Иновации от MANNFILTER с ноу хау и креативност към иновативни продукти
Системата за управление на иновациите в MANN-FILTER се основава на интензивни и последователни процеси на събиране на идеи и интегрирането им в работни проекти. Като лидер в технологиите за продукти за първо вграждане MANN-FILTER вече са поставили крайъгълните камъни. Ранното разпознаване на тенденциите на пазара и в частност ориентираността към задоволяване на клиентското търсене доизграждат вече създадената база.

oil-filter_2 oil-filter_3 MANNFILTER маслени филтри – сигурна защита  

Двигателното масло смазва всички подвижни и функционални части в двигателя. В резултат на изгарянето  твърдите частици мръсотия сe отлагат като утайка в двигателното масло. Те замърсяват маслото и увеличават вискозитета му. Така количеството масло няма да е достатъчно и няма да гарантира защита от корозия. В резултат – това ще затрудни работата на двигателя и консумацията на гориво ще се увеличи. В най-лошия случай двигателят може да се повреди.

Увеличаването мощността на двигателя и в същото време намаляването на разхода на гориво са голямо предизвикателство за производителите на двигатели. Само чистото масло може да гарантира безотказната работа на двигателя. А за това допринася ефективността на маслените филтри MANN.

Филтрите на MANN надеждно пречистват маслото от мръсотия и твърди частици като прах, метални стружки, утайки и др. Те се използват за филтриране на двигателно, трансмисионно и хидравлично масло.

2 MANNFILTER горивни филтри оптималният стандарт чрез модерно оборудване за впръскване

Основното изискване за безпроблемно движение е чистото гориво. Горивото попада в системата за впръскване или в карбуратора посредством горивната помпа. Особено при модерните инжекционни системи вредните частици могат да причинят голямо износване. Съдържанието на вода в горивото също може да предизвика сериозни повреди в резултат на корозията. В най-лошия случай може да се стигне до пълен отказ на инжекционната система, което да извади превозното средство от строя. Износвания на инжекционната система или на карбуратора водят до значително увелична консумация на гориво и затрудняване работата на двигателя.

Съвременните инжекционни системи с Common Rail или помпа-дюза се нуждаят от иновативни решения, съобразени с новия дизайн. MANN-филтрите приемат предизвикателството на всички изисквания от автомобилната индустрия с пълен набор от горивни филтри с най-високо качество.

Предимства на горивните филтри MANN:

  • Осигуряват сигурност на работата на двигателя
  • Предпазват особено деликатният инжекционен механизъм и карбуратора
  • Отделят от горивото нежеланите замърсители като прах, ръжда или вода, които могат да причинят износвания
  • Предпазват инжекционната система от корозия

За да изпълняват надеждно функциите си във всяко едно отношение филтрите трябва да са фини и с много високо качество. За филтрите на MANN това се разбира от само себе си. Новата серия „Multigrade“ вече изглади пътя за филтрацията на бъдещето.

4MANNFILTER въздушни филтри надеждна защита

Чистият всмукателен въздух е от съществено значение за безпроблемното управление. Все пак заедно с него се поемат много замърсители от рода на частици, сажди и др. Резултат: частиците мръсотия попадат в горивната камера, причинявайки пукнатини и преждевременно износване на двигателя. Електронните компоненти като например сензорите, които се намират между всмукателната и горивната камера могат да бъдат засегнати или дори повредени.

Модерните MANN-филтри показват особено висока механична стабилност. Те филтрират всмукания въздух ефективно и надеждно. Това позволява оптимално разпределяне на сместа въздух/гориво и осигурява безотказната работа на двигателя.

Въздушните филтри MANN имат многобройни важни функции. Те филтрират вредните частици като прах, полени, пясък, ръжда и дори капки вода от всмукания въздух. Гарантират попадането само на чист въздух в горивната камера. Въздушните MANN филтри също така предотвратяват повреди, причинени на различните електронни компоненти като особено фини сензори. Въздушните MANN филтри имат и други важни функции:  намаляват шума на двигателя, контролират регулирането на температурата и изолират съседните компоненти.

MANN-FILTER поставя нови стандарти за филтрацията на въздух с решенията за въздушни филтри, които предлага.

6MANNFILTER филтри за кабина чист въздух в превозното средство

Въздухът в големите градове съдържа голямо количество прах, полени, ръжда и други твърди частици, както и газове, които вредят на здравето. Все повече хора страдат от алергии и обръщат все по-голямо внимание на проветряването и филтрите за кабина. В резултат на това все повече превозни средства са оборудвани още от завода с филтри за кабина.

В Германия 10,000 автомобили на ден стандартно се оборудват с филтри за кабина и тази тенденция се увеличава. Оригиналните филтри за кабина MANN-FILTER са ценени много високо от производителите на моторни превозни средства.

MANN-филтрите за кабина пречистват въздуха от всички полени и други нежелани частици, както и от вредните газове (adsotop® combi-filters), като по този начин осигуряват по-добра атмосфера в превозното средство. Това е особено важно за хората страдащи от алергии, астма и за децата.

 

Каталог може да намерите тук –  Филтри MANN

Call Now Button Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.