...

Как са се справим с втвърдяване на уплътненията на вратите

Втвърдяването на уплътненията на вратите може да се появи поради няколко фактора, които включват летни горещини, проникване на влага и продължителни ниски температури. 

Поради тези фактори гумените уплътнения на вратите могат да изсъхнат, да се напукат и да загубят еластичността си. По време на работа на автомобила от вратите могат да се появят странни звуци, което показва натрупването на влага на пода на купето и камиона. Важно е непрекъснато да се грижите за гумените уплътнения, за да предотвратите тяхното втвърдяване и пълна повреда.

Гумените уплътнения трябва да бъдат третирани със специални продукти, които осигуряват правилното функциониране през целия период на експлоатация на автомобила.

Предложения

Силиконов спрей за уплътнения K2 Silicone Spray 300ml 

Силиконов спрей за уплътнения K2 Silicone Spray 300ml е съставен от 100% силикон заедно с напълно професионален агент за поддръжка на гумени и пластмасови автомобилни компоненти.

Смазва, поддържа гумени уплътнения във вратите и ги предпазва от замръзване. Не привлича мръсотия или прах и е устойчив на вода.

Компоненти за етикетиране, определящи опасността : Опасността съдържа: Въглеводороди, C6, изоалкани,

Предупреждения за опасност: Изключително запалим аерозол. Контейнер под налягане: При нагряване може да се пръсне. Може да причини сънливост или замаяност. Токсичен за водните организми с дълготрайни ефекти.

Предпазни мерки: Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца. Да се ​​пази от топлина. – Пушенето забранено. Не пробивайте и не изгаряйте дори след употреба. Не дишайте спрей. Не пръскайте върху открит пламък или друг източник на запалване. Използвайте само на открито или в добре проветриво място. Предпазвайте от слънчева светлина. Не излагайте на температури над 50 ° C / 122 ° F. Изхвърлете съдържанието / контейнера в контейнер за отпадъци.

допълнителни инструкции за безопасност: EUH066 Повтарящата се експозиция може да причини сухота или напукване на кожата. Възможно е натрупване на експлозивни смеси без достатъчна вентилация.

Следните продукти се препоръчват да се използват за избягване на втвърдяване на уплътненията на вратите.

 

Call Now Button Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.