...

Намаляване на нивото на охлаждащия агент

Ето основните причини за намаленото ниво на охлаждащия агент:

  1. Ниско налягане на топлинния радиатор
  2. Ниско налягане на топлинния заряд
  3. Ниско налягане на разширителния резервоар
  4. Теч в охладителната система поради ниско налягане в съединителните тръби и съединенията на маркучите
  5. Повреда на уплътнението на водната помпа
  6. Неизправност на уплътнителния пръстен или водната помпа
  7. Неправилно затягане на опъващите болтове на главата на цилиндъра. Това може да се случи поради дълъг престой без работа. Освен това в моторното масло може да се появи охлаждащ агент.
  8. Разхерметизиране на уплътнението на главата на цилиндъра
  9. Появата на изтичане на охлаждащ агент помисли за глухата пробка на кожуха на цилиндъра.

Предложения

  • В случай на изтичане на охлаждащ агент е важно да не се паникьосвате и да вземете сериозни мерки. Обикновено проблемът се отстранява чрез прилагане на специални продукти като Stop Leak Radiator . Ако няма сериозни повреди до 0,9 мм, те могат да бъдат ремонтирани и възстановени с помощта на тези продукти.
  • Ако следните части са повредени, те трябва да бъдат сменени. Тези части включват уплътнение на водна помпа, уплътнителен пръстен, тяло на водна помпа и уплътнение на главата на цилиндъра.
  • Ако има изтичане на охлаждащия агент, появяващ се в ставите на съединителните тръби или уплътнението на главата на цилиндъра, трябва да затегнете болтовете за опъване на главата на цилиндъра и да затегнете пръстеновидните скоби.

Atomex Stop Leak Radiator е усъвършенствано средство за спиране на течове от радиатора, което е високоефективно за премахване на течове в охладителната система на двигателя във всички видове двигатели. Отстранява напълно течове, надеждно и трайно запечатва пукнатини и леки повреди по тръби и фуги. Уплътнява отново разхлабените уплътнения на цилиндровия блок и др.

Предимства

  • Помага за предотвратяване на скъпи ремонти
  • Може да се използва във всякакви бензинови, бензинови и дизелови автомобилни двигатели, независимо дали става дума за автомобил или друго оборудване
  • Не засяга частите на охладителната система (уплътнения, гумени маркучи, алуминиеви, пластмасови и стоманени радиатори)
  • Осигурява дълготрайна защита срещу ръжда и корозия.

Приложение

Загрейте двигателя до работна температура, двигателят трябва да е топъл, но не горещ. Разклатете консервата правилно. Изключете двигателя и добавете продукта в резервоара на радиатора. Стартирайте двигателя и работете на тик-так за 5-10 минути с включено вътрешно отопление. За да се предпазите от бъдещи течове в охладителната система, използвайте продукта веднага след смяна на охлаждащата течност.

Call Now Button Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.