...

MAN 342 M3

Показване на единичен резултат

Масла MAN 342 M3

Превъзходна защита и производителност за тежки камиони и автобуси MAN

Маслата MAN 342 M3 са висококачествени моторни масла, специално разработени за тежки камиони и автобуси MAN, произведени след 2004 г. Те отговарят на най-строгите стандарти на MAN и осигуряват превъзходна защита на двигателя, оптимална производителност, удължен експлоатационен срок и намалени емисии на вредни вещества.

Ето някои от ключовите характеристики на маслата MAN 342 M3:

  • Ненадмината защита от износване: Маслата MAN 342 M3 образуват изключително здрав защитен филм върху металните части на двигателя, предпазвайки го от износване и повреди, дори при екстремни условия на работа.
  • Оптимална производителност: Маслата MAN 342 M3 са с ниско съпротивление на триене, което води до оптимизирана работа на двигателя, по-добра горивна ефективност и намаляване на разхода на гориво.
  • Защита от отлагания: Маслата MAN 342 M3 са специално проектирани, за да предпазват двигателя от образуване на отлагания, които могат да запушат важни компоненти и да намалят неговата ефективност.
  • Намалени емисии на вредни вещества: Маслата MAN 342 M3 са специално проектирани, за да намалят емисиите на вредни вещества, като сажди и NOx, от изпускателната система на вашия автомобил.
  • Удължен експлоатационен срок: Маслата MAN 342 M3 са специално проектирани, за да удължат експлоатационния срок на вашия двигател, предпазвайки го от корозия и износване.

Маслата MAN 342 M3 са подходящи за:

  • Тежки камиони MAN, произведени след 2004 г.
  • Автобуси MAN, произведени след 2004 г.

За да осигурите максималната защита, оптимална производителност, удължен експлоатационен срок и намалени емисии на вредни вещества на вашия тежък камион или автобус MAN, е важно да използвате масло MAN 342 M3 и да следвате препоръките на производителя за интервалите на смяна.

-20%
Original price was: 35.00 лв..Current price is: 28.00 лв..

Call Now Button Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.