Антигел XADO 20ml

600.00 лв.

Антигел XADO 20ml е специално висококонцентрирано средство за подобряване на течливостта и проникваемостта на дизеловото гориво при ниски температури.

Антигел XADO 20ml
Антигел XADO 20ml

600.00 лв.

Код: XA 48502-1 Категории: , Етикет:
Call Now Button