...

Масло Lexus

Масло LexusМасло Lexus – Масло Lexus Историята на Lexus започва през 1983 г., когато по време на един от съветите на производителите на автомобили Ейджи Тойота – собственикът на Toyota, обявява пред всички, че компанията му е взела решение да създаде нов вид автомобил, който да надмине всички очаквания и да бъде по-добра и от най-добрите в света.

Масло Lexus

След това обаче се появил проблемът с името – от една страна част от създателите смятали, че е най-добре новият тип кола да носи названието на придобила вече популярност марка, но от друга стояло твърдението на останалата част, което защитавало тезата, че е нужно да започнат изцяло от нулата.

Масло Lexus

Така сред дълго обсъждане и множество предложения, компанията на Ейджи Тойота се спира на известния ни днес Lexus, като повечето почитатели на луксозните автомобили си мислят, че названието  произхожда от думите “лукс” и “елегантност”. Да, това до някаква степен е така и напълно отговаря на стандарта на автомобилите на марката. Но трябва да се отбележи, че самата дума лукс произлиза както от наименованието, така и от вида на автомобилите Лексус.

Масло Lexus

Taка за кратко време японските автомобили Lexus да се наредят на чело на класацията на най-надеждните в своя клас. Те много пъти са били и лидери в състезанията по автомобилна надпревара за най-дори качества на леки коли.

Масло Lexus

Сред най-популярните, обичани, иновативни и модерни модели на Lexus се нареждат и RX 350, и Lexus ES 350, и Lincoln MKZОригинално двигателно синтетично масло Lexus. Моторно масло лексос не само отговаря на международните стандарти на API (Американски петролен институт) и ACEA (Европейската асоциация за автомобилните производители), но също така поддържа и най-строгите изисквания за качество и висока производителност. Двигателното масло лексус имат оптимални характеристики за най-добър висококачествен продукт от този клас. Още за масло лексус или друго подходящо масло за двигател.

Предлаганите от нас продукти на Lexus, може да намерите ТУК:

ВИЖТЕ ПРЕДЛАГАНИТЕ ОТ НАС ПРОДУКТИ

Call Now Button Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.