...

Представяме Ви MOTUL 8100 X-power SAE 10W60

С пускането на MOTUL 8100 X-power 10W60 на пазара, специалистът в сферата на лубрикантите сега покрива и изискванията за тунинговани, спортни и “muscle” автомобили. Лубрикантът е разработен специално за съвременни двигатели с висока производителност; Той издържа на дори най-тежките натоварвания и е идеален за изключително спортен стил на шофиране. Формулата на MOTUL за 100% синтетично и високо производително моторно масло предлага оптимален компромис между намаляването на загубите от триене и надеждна защита срещу износване, в комбинация с висок HTHS вискозитет.

Високи стандарти за качество
Различни производители на превозни средства, включително BMW, FIAT, Aston Martin, JAGUAR и MASERATI препоръчват двигателно масло с вискозитет 10W60 в комбинация с ACEA A3 / B4 или API SN в заводски настроени серии от превозни средства, за перфектна защита от износване и оптимално развитие на работата на двигателя. MOTUL отговаря на тези високи изисквания за качество с модерното си, 100% синтетично, високо производително двигателно масло. При изпълнението на спецификациите на API SN с най-високите стандарти за бензинови двигатели, заедно с ACEA B4 качество, новият MOTUL 8100 X-power 10W60 отговаря на най-строгите изисквания за защита, производителност и чистота.

Оптимална защита, висока производителност
Предимствата на новoтo високопроизводително двигателно масло MOTUL 8100 X-power 10W60 сa на лице по много начини, като се започне с бързото смазване в целия двигател: при студен старт, маслото се изпомпва бързо и надеждно през цялата смазваща верига. Всяко сгъстяване на маслото е възпрепятствано, дори при високи термични натоварвания. Минималното изпаряване също така поддържа консумацията на маслото ниска. Високият HTHS вискозитет и голямата стабилност на масления филм запазват налягането на маслото при всякакви условия на работа. И накрая, но не на последно място, високият алкален резерв (TBN) с трайно неутрализиране на киселинните остатъци предлага оптимална защита на двигателя.

Източник:http://motul.com

Call Now Button Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.