Молибденова грес Pascal за карета G50000PC

(1 клиентски отзив)

8.00 лв.

Грес за карета Febi с молибден дисулфид – Работен обхват: – 35 до 130 C – тегло 90 гр – производител Febi

Молибденова грес Pascal за карета G50000PC
Молибденова грес Pascal за карета G50000PC

8.00 лв.

Call Now Button