Трансмисионно масло Shell SPIRAX S2 ATF AX – 20L

(1 клиентски отзив)

245.00 лв.

Трансмисионно масло Shell SPIRAX S2 ATF AX – 20L е високоефективна течност за автоматични трансмисии, сервосистеми на кормилни уредби и хидравлични системи за MAN и трансмисии Voith и ZF. Висококачествена течност, подходяща за много автоматични трансмисии на леки и товарни автомобили, кормилно сервоуправление и хидравлични системи.

 

Трансмисионно масло Shell SPIRAX S2 ATF AX - 20L
Трансмисионно масло Shell SPIRAX S2 ATF AX – 20L

245.00 лв.

Call Now Button