...

Трудно превключване на предавките

Има много причини, поради които превключването на предавките може да е трудно.

Възможни причини/предложения

  1. Износени синхронизатори. С течение на времето контактните повърхности на синхронизаторите в механичните трансмисии се износваха в старите автомобили. Същият процес се случва и с коничните повърхности на зъбните колела. Всички горепосочени причини причиняват трудности при превключването на скоростите. Чрез въвеждането на Revitalizant в трансмисията ще помогне за възстановяване на триещите се повърхности и ще предотврати тяхното износване, ако не е силно. Препоръчват се следните продукти на XADO:

Забележка

Доказано е, че при прилагане на метални кондиционери към механичната трансмисия се наблюдава намаляване на шума, вибрациите и разхода на гориво.

Atomic Metal Conditioner Maximum Transmission with 1 Stage Revitalizant е второ поколение 2-компонентен продукт, предназначен за възстановяване на ръчна трансмисия. Съдържа Revitalizant съединение, което помага за намаляване на триенето, възстановяване на износения метал в скоростни кутии, раздатъчни кутии и диференциали и предотвратява бъдещо износване на машините поради образуването на ново защитно покритие. Продуктът може да бъде въведен в механични, роботизирани, секвенциални скоростни кутии, включително Direct Shift. Като използвате Atomic Metal Conditioner Maximum Transmission с 1 Stage Revitalizant , вие ще увеличите живота на цялата трансмисионна система и ще предотвратите скъпи ремонти. Струва си да се отбележи, че едно лечение продължава 60 000 мили.

Приложение

Добавете съдържанието в гърловината за пълнене на масло на трансмисионната система, трансферната кутия или скоростната кутия на осите, загрята до работна температура. Карайте около 5 минути, за да разтворите съединението в маслото. След това карайте както обикновено.

Забележка

Не се препоръчва да се извършва обработка на напълно износени възли и части от ръчната скоростна кутия. Продуктът може да се добавя към всякакви видове масла за механични трансмисии. Процесът на ревитализация се счита за завършен след 600 мили пробег, така че не се препоръчва смяна на масло през този период.

Call Now Button Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.