Бяла литиева грес VERYLUBE с PTFE 150ml

8.00 лв.

Бяла литиева грес VERYLUBE с PTFE 150ml е универсална литиево-бяла консистентна грес с политетрафлуоретилен (тефлон).

Бяла литиева грес VERYLUBE с PTFE 150ml
Бяла литиева грес VERYLUBE с PTFE 150ml

8.00 лв.

Call Now Button