...

Нестабилни обороти (плавни промени в оборотите)

Проблемът с нестабилните обороти обикновено се появява при двигатели с електронно впръскване на гориво. Ето няколко възможни причини, поради които могат да се наблюдават плавни промени в оборотите на двигателя.

Възможни причини \ Предложения

 1. Лошо функциониране на клапана за регулиране на въздуха на празен ход, сензора за масов въздушен поток, сензора за положение на дроселната клапа. Препоръчително е да замените или почистите горепосочените машини с продукта Verylube Cleaner .
 2. Влизане на въздух в системата.
 3. Лошо функциониране на системата за подаване на гориво в резултат на запушване на инжекционните дюзи. В този случай се препоръчва използването на XADO AtomEx Petrol (Gasoline) Multi Cleaner  продукт за промиване на инжектори.
 4. Лошо функциониране на системата за запалване. Препоръчително е да се извърши диагностика и тестване на подгревни свещи, проводници на свещи и бобина за запалване.
 5. Повреда на електронния блок за управление на двигателя (EECU). В такъв случай управляващият блок не може да произведе правилния сигнал за правилното функциониране на инжекционните дюзи на двигателя. В този момент е необходима професионална диагностика в сервиза.

Продуктът XADO MaxiFlush е почистващ препарат за горивна система на бензинови двигатели, специално предназначен за промиване на инжекторите на горивната система в канцеларски предприятия. Ефективен е за всички видове системи за впръскване на гориво и може да се използва за комплексно промиване на горивна система без допълнително оборудване.

Свойства на XADO MaxiFlush:

 1. Бързо отстранява всички видове замърсявания и утайки от горивната система
 2. Почиства входящи клапани, инжектори и горивни камери
 3. Осигурява точната дозировка на впръскване на горивото, възстановява “пръскането”, оптимизира горивния процес и допринася за икономия на гориво
 4. Благодарение на ревитализанта, ефективно предпазва иглената клапа на инжектора от износване и залепване
 5. Повишава надеждността и икономичността на работа на горивната система и удължава живота на инжекторите 2-4 пъти
 6. Безопасен за ламбда сензори (кислородни сензори) и каталитични конвертори на изгорели газове.

Приложение

 1. За оборудване за почистване на горивната система. Смесете препарата с високооктаново гориво в съотношение една опаковка концентриран продукт (300 ml) за 700 ml гориво.
 2. За почистване на горивната система без оборудване. Преди зареждане с гориво добавете 300 ml концентриран почистващ препарат за 40-80 L гориво в резервоара за гориво. Напълнете резервоара до вместимост.
Call Now Button Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.